ZIUA DUNĂRII A FOST MARCATĂ LA CERNAVODĂ

608
0
Publicitate

ZIUA DUNĂRII A FOST MARCATĂ LA CERNAVODĂ


🔸 Dacă în anul 2019 s-au citit povești în parc, s-a învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și despre reciclare, anul 2020 i-a obligat pe organizatori și participanți să sărbătorească online prin desene, picturi, poze, poezii, rețete cu pește autohtone.

🔸 Anul acesta, de Ziua Dunării, în cadrul proiectului “Cu Apele Curate”, la inițiativa Otiliei Ionașcu, organizator comunitar, un număr mare de copii au fost prezenți în piațeta centrului civic pentru a marca această sărbătoare!

 

 

 

 

 

 

 

 

🔸 Au fost încântați să facă poze la panou, să deseneze, să picteze și să-și vadă lucrările expuse spre a fi admirate și votate de cetățeni. Pictura pe față și coșurile de fructe pregătite special pentru ei au fost premii instant iar 2 copii norocoși vor primi și alte premii în urma votării lucrărilor.

🔸 Pentru adolescenți și adulți a fost pregătit un chestionar cu 15 întrebări legate de Dunăre, de instituțiile responsabile de protejarea apelor Dunării!

🔸 Cu această ocazie a fost distribuit participanților la eveniment cartea lui Doru Panaitescu, “Manifest pentru Dunăre”, ce prezintă flora și fauna dunăreană și cum sunt acestea grav afectate de poluarea cu plastic!

🔸 A fost prezentă la eveniment și Profesoara Lucreția Marinescu alături de elevi, care au cântat, au dansat și au desenat ceea ce a adăugat valoare și valențe culturale evenimentului!

🔸 Toți participanții si-au pus amprenta asupra acestui eveniment la propriu, palmele lor stând mărturie pe o nesfârșită rolă de hârtie!

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.