Publicitate

CS Medgidia se impune cu Dinamo București în deplasare


CS Medgidia a fost sigură pe ea în deplasarea de la Dinamo București și nu a lăsat loc de greșeli, impunându-se cu una dintre cele mai titrate echipei românești, în patru seturi, scor 3-1.

Fetele antrenate de Voinea Florin și Radu Began au început curajos meciul și au avut inițiativă, reușind să conducâ ostilitățile în primul set. Cu Ioana Baciu, Ramona Rus, Alexandra Trică, Raisa Ioan și Andreea Ordeanu într-o formă foarte bună, susținute foarte bine și de coordonatoarele Diana Calotă și Bianca Albăstroiu, fetele au fost constante în joc și au dominat în aproape tot meciul, excepția făcând-o setul secund, în care Medgidia a avut o revenire spectaculoasă, însă nu a reușit să-l închidă. A fost singurul set pierdut, în punctele de prelungiri, cu scorul de 28-26.

 

 

 

 

 

 

 

 

A fost un meci în care atacurile și-au atins ținta, iar jocul variat pe extreme dar și central din linia a 2-a, a făcut ca Medgidia să presteze un joc eficient. Punctele obținute prin blocajele Raisei Ioan, Ramonei Rus și Andreei Ordeanu au complementat atacul bun pe care l-am avut azi.

Este al doilea meci consecutiv, în care libero-ul Medgidiei provoacă un punct, de data aceasta fiind rândul Mihaelei Albu să puncteze din faza defensivă.
Pentru CS Medgdia urmează o deplasare lungă și grea în Israel, unde va de piept cu campioana sezonului trecut din campionat, Hapeol Kfar Saba. Meciul este programat miercuri, 8 Decembrie.
“Mulțumim tuturor celor de acasă pentru sprijin și încurajări, vom reveni pe teren propriu la mijlocul lunii Decembrie, atunci când vom susține meciul cu Rapid București, ca mai apoi, în premieră pentru voleiul nostru, Medgidia să organizeze primul meci din Cupele Europene pe teren propriu!”
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.