Publicitate

CS MEDGIDIA: 4 meciuri, 4 victorii în decurs de 7 ZILE!

CS Medgidia se impune în deplasarea de la Cluj-Napoca cu U “NTT Data” Cluj-Napoca în minimum de seturi, scor 3-0, în etapa a VII-a a Diviziei A1 la Volei Feminin și obține a patra victorie în decurs de o săptămână.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antrenorii Voinea Florin și Radu Began au început meciul cu următorul 6: Bianca Albăstroiu, Loredana Hodorogea, Andreea Ordeanu, Larisa Vasilică, Mara Dumitrescu și Mihaela Jeremić. A fost un set în care au punctat constant prin Hodorogea, Ordeanu și Albăstroiu, remarcându-se multe reușite realizate direct din serviciu. Pe parcursul primului act au mai intrat pe teren Diana Ariton, Ioana Baciu și Raisa Ioan. Finalul a fost dominat de gazde până la punctul 22-22, când time-out-ul cerut de Florin Voinea a fost ca un refresh pentru fetele noastre care au închis primul set în favoarea lor cu 25-23.

Setul doi a început echilibrat cu un mic avantaj în favoarea gazdelor însă Medgidia a ținut cât mai strâns scorul pe tabelă, construind și finalizând atacurile prin Larisa Vasilică, Diana Ariton și Loredana Hodorogea. Gazdele au pus probleme serioase Medgidiei la blocaj. Mijlocul de set a găsit ambele echipe la egalitate, 13-13, iar după un time-out, Medgidia a început să fie cât mai precisă în a doua parte, când au preluat frâiele Ariton – Vasilică cu atacuri eficiente cât și blocaje. Fetele și-au adjudecat și al doilea set cu 25-21 prin punctul realizat de Larisa Vasilică.

Al treilea set a debutat cu atacuri reușite ale Ramonei Rus, ale Marei Dumitrescu și Dianei Ariton, cu un serviciu foarte bun care ne-a adus puncte prețioase ce ne-au distanțat de adversare pe tabelă. Blocajele realizate de Ariton – Albăstroiu au fost și ele eficiente. CS Medgidia a preluat controlul setului și s-a distanțat progresiv prin punctele reușite de Ramona Rus, Diana Ariton din serviciu cât și prin blocajele realizate de Ordeanu – Rus, meciul fiind închis de Andreea Ordeanu cu o minge care a plutit peste adversare. A fost un set în care Medgidia a dominat autoritar și pe care l-a încheiat cu 25-15.

CS Medgidia va susține următoarea etapă pe teren propriu, vineri, 26 Noiembrie, de la ora 17:00, cu CSO Voluntari, meci care va fi transmis în direct de TVR 3.

O veste bună a venit și din partea Comitetului Național pentru Situații de Urgență din cadrul Guvernului României care a propus ca în perioada următoare competițiile sportive să se poată desfășura cu spectatori în limita a 30 % din capacitatea sălii fiind permisă participarea celor vaccinați precum și a celor care au trecut prin boală și sunt în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a ulterioară infectării cu COVID-19, însă o decizie oficială urmează să fie comunicată în viitorul apropiat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.